Burada her ay 10’dan fazla yeni ürün üzerinde çalışıyor, uluslararası sertifikaya sahip 32 degüstatörümüz ve 25 bira ustamızla kalite ve tadım testlerini gerçekleştiriyoruz.
Bira ustalarımız atölyede hem yeni ürünler geliştiriyor hem de üretim teknikleri üzerine çalışmalar yapıyor. Dünya bira literatürüne üçüncü bir üretim tekniği olarak girmesini beklediğimiz +1 Dinlendirme Tekniği de burada geliştirildi.
“Sınır tanımayan biracılar” mottosu ile tasarlanan Yenilik Atölyemizin önümüzdeki dönemde de çalışanlarımızın yanı sıra sektör için de bir araştırma, geliştirme ve deneyim paylaşım platformu olmasını hedefliyoruz. Bu sayede, Türkiye’nin dünya bira pazarında daha fazla söz sahibi olmasına katkı sağlamak istiyoruz.