İzmir’deki Yenilik Atölyesi'nde bira ustalarımız ve mühendislerimiz yaptıkları uzun çalışmalar sonucunda, Türkiye’de ve dünyada lager biraların kalite standardını yeniden belirleyecek olan +1 Dinlendirme Tekniği'ni geliştirdi.
+1 Dinlendirme Tekniği ile üretim sürecimize özel bir aşama ekliyoruz. Bira üretim prosesinde maltın dinlenme süresini 2 katına çıkaran bu özel aşamayla malt lezzetinin biraya daha fazla geçmesini sağlıyoruz.
Ustalık isteyen bu özel teknikle artık Efes markalarımızı daha uzun sürede, sabırla ve yavaş yavaş üretiyoruz. Dünyanın önde gelen Bira Standartları Enstitülerinden VLB Berlin tarafından onaylanan +1 Dinlendirme Tekniği, bira literatüründe kullanılan yeni bir üretim tekniği olmaya aday.
Yarım asırlık geçmişimizde her zaman daha iyisini yapmak için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz.
Keyfin +1’inde buluşmak dileğiyle…