
Söz Ustalarda 4: Bira Arkeolojisi

Üretim Sürecimiz

Söz Ustalarda 2: Uzman Degüstatörümüz Anlatıyor

Söz Ustalarda Serisinin İlk Bölümü Yayında

Türkiye’de ve Dünyada Bir İlk! Yeni Nesil Üretim Tekniğimiz: +1 DİNLENDİRME

Gurur Duyuyoruz!

Yenilik Atölyesi’nde Her Ay 10’dan Fazla Ürün Üzerinde Çalışıyoruz

Yenilik Atölyesi’ni pek yakında ziyaret edebilirsin.
Üzgünüz! Türkiye’deki yasal mevzuat gereği bu bölüme sadece TAPDK numarasına sahip iş ortaklarımızın erişimi olacaktır.
Ham maddelerimiz
Su
Evet, biranın %90’ ından fazlası sadece su!
Şerbetçi otu
Birana aroma katar ve biranın karakterini belirler. Ayrıca, köpük ve tat dengesi de onda.
Malt
Alkol üretimi için mayanın ihtiyaç duyduğu besini sağlar.
Maya
Malttaki besini alkole dönüştürerek birayı oluşturur.