Söz Ustalarda 4: Bira Arkeolojisi
Üretim Sürecimiz
Kalite Aceleye Gelmez Dedik, +1 Dinlendirme Tekniği’ni Geliştirdik!
Söz Ustalarda 2: Uzman Degüstatörümüz Anlatıyor
Söz Ustalarda Serisinin İlk Bölümü Yayında
Türkiye’de ve Dünyada Bir İlk! Yeni Nesil Üretim Tekniğimiz: +1 DİNLENDİRME
Gurur Duyuyoruz!
Yenilik Atölyesi’ni pek yakında ziyaret edebilirsin.
Üzgünüz! Türkiye’deki yasal mevzuat gereği bu bölüme sadece TAPDK numarasına sahip iş ortaklarımızın erişimi olacaktır.
Ham maddelerimiz
Su
Evet, biranın %90’ ından fazlası sadece su!
Şerbetçi otu
Birana aroma katar ve biranın karakterini belirler. Ayrıca, köpük ve tat dengesi de onda.
Malt
Alkol üretimi için mayanın ihtiyaç duyduğu besini sağlar.
Maya
Malttaki besini alkole dönüştürerek birayı oluşturur.